Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote drukte bij faillissementsverkoop Jan Sikkes

Jan Sikkes houdt vijf weken faillissementsverkoop. Waar de liefhebbers van een echte Singer, Pfaff of Lewenstein naaimachine straks hun stoffen vandaan moeten halen, weten ze nog niet, meldt Dagblad Noorden. 

De stoffenwinkelketen Jan Sikkes werd failliet verklaard, nadat het bedrijf zelf faillissement had aangevraagd bij de rechtbank in Leeuwarden. Dat meldde dit nieuwsplatform op 2 januari.

Retailtrends meldt dat de stoffenwinkelketen vanaf vandaag, 12 januari 2023, nog een maand haar deuren zal openen om te starten met een faillissementsverkoop. 

“Ik zit nog altijd op koers van een doorstart. Het feit dat de faillissementsuitverkoop nu start, is daar niet in strijd mee”, zei de curator tegen de Leeuwarder Courant, volgens Retailtrends. Op de website van Jan Sikkes valt te lezen dat alles voor de helft te koop is. 

Reden van het faillissement was een omvangrijk verlies van 625.000 euro voor de keten. Ook in het najaar vorig jaar bleek de situatie al aanzienlijk verslechterd, mede door de hogere loonkosten en gestegen inkoopprijzen. Het mocht allemaal niet meer baten. 

Publicatiedatum: