Hml Bedding deelt tips om slaapkamer van rust te creëren

Een rustgevende slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust. Door het gebruik van de juiste kleuren, geuren en planten kan een slaapkamer omgetoverd worden tot een oase van rust waarin volledig ontspannen kan worden. Hml Bedding deelt een aantal handige tips.


Om een rustige basis te creëren is hier gekozen voor een boxspring van Hml Bedding met hoofdbord Sonore in de zachte stofkleur 50 Mint. 

Kleuren 
"Om te beginnen is het gebruik van goede slaapkamerkleuren erg belangrijk. Probeer felle kleuren te vermijden, deze zorgen namelijk voor onrust. Gebruik liever neutrale tinten en pastelkleuren, zoals lichtgroen en lichtblauw. Deze kleuren zorgen ervoor dat je rustig wordt en lekker slaapt. Daarnaast zijn pastelkleuren tijdloos en makkelijk combineerbaar."

Geuren 
"Wist je dat sommige geuren rustgevend werken en wonderen kunnen doen voor jouw nachtrust? Voorbeelden van fijne geuren voor in de slaapkamer zijn jasmijn, lavendel, sinaasappel, sandelhout en kamille. Dit zijn natuurproducten die al eeuwenlang worden gebruikt om beter te slapen, te ontspannen of meer energie te krijgen. Je kunt deze geuren makkelijk toevoegen in de vorm van kaarsen, geurzakjes, etherische oliën of planten."

Planten 
"In een rustgevende slaapkamer mogen ook planten niet ontbreken. Planten hebben namelijk veel voordelen. Zo heeft de geur van witte jasmijn een kalmerend effect en helpt de geur van lavendel bij slapeloosheid. Ook een sanseveria of Aloë Vera plant is erg geschikt voor in de slaapkamer: ze zorgen voor extra zuurstof en zuiveren de lucht, waardoor je beter slaapt."

"Welke kleuren, geuren en planten je ook gebruikt in de slaapkamer, zorg ervoor dat alles op elkaar is afgestemd en er balans is. Op die manier creëer je de meeste rust in de slaapkamer. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je kiest voor een goed bed. Een bed dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren, waarin jij helemaal tot rust kunt komen", besluit Hml Bedding.

Meer informatie:
Hml Bedding 
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
info@hmlbedding.nl
www.hmlbedding.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven