Hunter Douglas huurt ruim 3000 m² kantoorruimte in Rotterdam

Cromwell Property Group (Cromwell) heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend met Hunter Douglas Europe, waarvan Luxaflex deel uitmaakt, voor de huur van circa 3.113 m² kantoorruimte verdeeld over de 4e, 17e en 18e verdieping van kantoorgebouw Five55 in Rotterdam.Five55 is een kantoorgebouw van 27 verdiepingen aan de Blaak 555 in het hart van de stad. Een ware eyecatcher aan de buitenkant en van binnen volledig gerenoveerd. Hierdoor voldoen de kantoorverdiepingen volledig aan de eisen van de moderne kantoorgebruiker. Door de centrale en prominente locatie in de stad bieden de kantoorvloeren fantastisch uitzicht over de binnenstad en de iconen van Rotterdam zoals bijvoorbeeld de Erasmusbrug en de Markthal. Dat meldt De Mik.

Hunter Douglas heeft voor Five55 gekozen wegens de ligging en bereikbaarheid met auto en OV alsmede de moderne uitstraling van het gebouw en de lichte kantoorvloeren met prachtig uitzicht.

Cromwell werd bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door De Mik Real Estate Partners B.V. in collegiale samenwerking met CBRE belast met de verhuur. Hunter Douglas werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Meer informatie:
Cromwell Property Group
www.cromwellpropertygroup.nl

Hunter Douglas Europe
www.hunterdouglasgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.