Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deel 02/05

Deze interviews werden het meest gelezen

Aan het einde van het jaar blikken we als redactie van Wonen360 terug op het afgelopen jaar. Naast de plaatsing van vele duizenden (pers)berichten, vonden ook tal van interviews plaats. In een vijfdelige serie, die we in de laatste (werk)week van 2022 publiceren, blikken we terug op de tien best gelezen interviews.

Vandaag zetten we plek 7 en 8 van de lijst 'Best gelezen interviews in 2022' in de spotlights. 


Accountmanager Rik van Boxmeer (links) met Raymond Slotboom, poserend voor en op een stapel tafelbladen gemaakt van eiken hout.

Op de achtste plek van best gelezen interviews in 2022 staat het artikel waarin de redactie in gesprek ging met Raymond Slotboom en Rik van Boxmeer van de Chita Group. "Je kunt niet continue prijsverhogingen doorvoeren", was de kop van het artikel. De heren gaven aan dat ze misschien toch wel een heilig waren in het doorvoeren van prijsverhogingen. 


Lex Tiggeler in de showroom van Richmond Interiors. 

Als zevende op de lijst staat Lex Tiggeler van Richmond Interiors. In dit interview gaf de ondernemer aan dat hij een gigantisch pand op twee hectare grond in Heerhugowaard gaat bouwen. "We willen de groei die we al jaren doormaken voort blijven zetten. Om dit te kunnen bewerkstelligen is er meer voorraadcapaciteit nodig. In het nieuwe pand willen we de gehele collectie op voorraad kunnen houden." 

Morgen, woensdag 21 december, wordt het derde artikel gepubliceerd in de reeks van vijf over de tien best gelezen interviews van 2022.