Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BabyPlanet waarschuwt voor kinderbed

BabyPlanet waarschuwt voor Kinderbed Transland Micha. Doordat de spijlen van het kinderbed te ver uit elkaar staan, kunnen de ledematen en de romp van een kind tussen de spijlen door. Hierdoor bestaat de kans dat een kind met de nek vast komt te zitten en verstikkingsgevaar ontstaat. "Gebruik het product niet", benadrukt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).



"Er is geconstateerd dat de ledikanten model Micha een fabricagefout vertonen. Doordat de spijlen van het kinderbed te ver uit elkaar staan, kunnen de ledematen en de romp van een kind tussen de spijlen door waardoor de kans bestaat dat een kind met de nek vast komt te zitten en verstikkings gevaar ontstaat. Het product mag niet meer worden gebruikt. Het huidige ledikant moeten worden omgeruild voor een nieuwe", laat de directie van BabyPlanet weten.

Wie dit ledikant bij BabyPlanet in de webshop of in de winkel heeft gekocht, wordt verzocht contact op te nemen met de service afdeling in Drachten (Karin Kooi of Marleen van Wieren): 0512 512 688, of een mail te sturen naar: service@babyplanet.nl

Meer informatie:
BabyPlanet
www.babyplanet.nl

Publicatiedatum: