Persoon Outdoor Living BV verhuist naar Hoorn, negen medewerkers verliezen hun baan

PERSOON Outdoor Living BV verhuist het hoofdkantoor naar Hoorn. De outdoor specialist zal in het voorjaar van 2023 een plek krijgen in het pand van De Eekhoorn Dutch Furniture BV. De aandeelhouders van De Eekhoorn hebben een meerderheidsbelang in Persoon. Zij verwachten door de verhuizing de processen verder te kunnen professionaliseren. "Meer effici├źnt en professioneel kunnen werken is in de huidige markt belangrijker dan ooit. Door de verhuizing naar
Hoorn kan het merk Exotan zich verder ontwikkelen", aldus Arthur Davidse, directeur van Persoon.Omdat Persoon met de verhuizing verschillende processen zal laten uitvoeren door De Eekhoorn is voor negen medewerkers van Persoon een ontslagvergunning aangevraagd. "Helaas moeten wij afscheid nemen van diverse medewerkers. Dat is een zeer vervelende beslissing die wij hebben moeten nemen. Wij zijn echter van mening dat het bedrijf alleen gezond verder kan groeien als we de processen centraal gaan organiseren", aldus Jos de Smit, directeur van De Eekhoorn. Naast de distributie zal De Eekhoorn ook de marketing en administratie voor Persoon op zich nemen.

Meer informatie:
De Eekhoorn Dutch Furniture
Hoofdkantoor, Experience Center & DC
Jan Tinbergenweg 1 
1689 ZV Hoorn
www.deeekhoorn.com    
info@deeekhoorn.com 

PERSOON Outdoor Living BV
www.persoon.nl
 Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.