Destination: Design terug met nieuwe locatie en verdubbeling van aantal deelnemers

Na een succesvolle lancering in 2022 leiden Leolux en Label Vandenberg, als initiatiefnemers van vakevenement Destination: Design, de formule het nieuwe jaar in. Van 22 t/m 24 januari 2023 worden professionals op het gebied van interieurdesign en architectuur in Eindhoven uitgenodigd om de meest recente collecties van 49 internationale exposanten te ontdekken. Het evenement vindt plaats in het befaamde Klokgebouw. Studio Daphna Laurens tekent een nieuw ruimtelijk concept dat zorgt voor eenheid en openheid. Voor interieurarchitecten en stylisten biedt Destination: Design highlight tours om noviteiten te leren kennen en te duiden.


Tours voor interieurarchitecten en stylisten (foto: Simone de Geus).

Voor 2023 is het aantal deelnemende merken verdubbeld. Een compliment voor het event-format zelf en een bewijs van de noodzaak om te netwerken en jezelf collectief te laten zien. Naast Nederland komen de fabrikanten van Destination: Design 2023 uit België, Duitsland, Italië, Zwitserland en andere Europese landen. Destination: Design heeft zich snel ontwikkeld tot een relevant platform voor nieuwe producten op het gebied van meubels, stoffen, tapijten en verlichting. 


Klokgebouw in Eindhoven.

Nieuwe locatie: het Klokgebouw in Eindhoven
Wat vroeger een belangrijke productielocatie van Philips’ eigen bakeliet was, is nu een aantrekkelijke plek voor innovatieve ondernemers uit de creatieve industrie. Het Klokgebouw ademt nog altijd zijn authentieke industriële uitstraling. Bruisend, enerverend en verrassend. Dat maakt dit markante gebouw tot de juiste locatie voor Destination: Design. Los van de ambiance, biedt het Klokgebouw ook veel praktische voordelen. Mede-initiatiefnemer Hans Filippini van Leolux legt uit: “Qua bereikbaarheid en parkeergelegenheid is het Klokgebouw een heel geschikte evenementenlocatie en daarbij heeft het gebouw verschillende ruimtes en dus de potentie om mee te groeien met het aantal deelnemers.”


Daphna Laurens ontwerpt nieuw ruimtelijk concept (foto: Mike Roelofs).

Daphna Laurens ontwerpt nieuw ruimtelijk concept 
De eerste editie viel onder andere op door het frisse ruimtelijke concept van de Eindhovense ontwerpstudio Daphna Laurens. Daarom tekent het duo dit jaar ook voor het ontwerp dat bezoekers prikkelt en inspireert. Net als in de eerste editie staat het open en eenduidige karakter centraal.

Highlight tours voor interieurarchitecten en stylisten
Voor interieurarchitecten en stylisten worden er tours gegeven langs de hoogtepunten van Destination: Design. De tours zijn gecureerd door een design guide en focussen zich op het duiden van nieuwe producten en innovaties. Meer informatie over de tours volgt. 

Openingstijden:
Zondag 22 januari: 10.00 tot 18.00 uur
Maandag 23 januari: 10.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 24 januari: 10:00 tot 16:00 uur

Kosteloos aanmelden voor Destination: Design kan via deze link.

Meer informatie:
Destination: Design
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
www.destinationdesign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.