Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Caroline van Velze van Zuiver:

"Ontwerpen van zomercollectie is als componeren van muziekstuk"

Zuiver introduceert de nieuwe zomercollectie: 'A Soothing Symphony'. Te midden van de drukte van het leven moet deze collectie een toevluchtsoord bieden waar je kunt ontspannen en opladen.

"Het ontwerpen van de zomercollectie is als het componeren van een muziekstuk. De nieuwste ontwerpen zijn individueel prachtig, maar samen vormen ze één mooi geheel, net als de instrumenten in een muziekstuk. Laat deze collectie dan een harmonie creëren waarin je even kunt ontsnappen aan het dagelijks leven", aldus Creative Director Caroline van Velze.Kleuren & Materialen
In de nieuwe zomercollectie omarmt Zuiver rustgevende neutrale tinten zoals gebroken wit, beige en natuurlijk eiken, die naadloos samengaan met de kalmerende tinten van bruine rijst en grijs. Deze tijdloze kleuren komen prachtig samen tot een geheel. Gecombineerd met eikenhout, marmer, keramiek en zachte boucléstoffen, zorgt dit ervoor dat de collectie niet saai wordt, net als een muziekstuk.

Prosper sofa
De rechte lijnen van de Prosper sofa doen denken aan brutalistische architectuur en geven een moderne twist aan klassiek comfort. Prosper biedt flexibiliteit door zijn aparte elementen. Voeg een extra element toe om meerdere mensen te accommoderen en plaats een klein tafeltje tussen de elementen om je kopje thee bij de hand te houden. Of gebruik een los element naast de bank als fauteuil.Seven cabinet
Ontdek de veelzijdigheid van de Seven cabinet, waar organische vormen centraal staan. Een stuk vakmanschap dat een frisse kijk biedt op traditionele kasten. Het unieke houten ontwerp met zeven bogen is ontworpen om horizontaal of verticaal te worden geplaatst. Omarm eindeloze mogelijkheden terwijl de planken van Seven versiert kunnen worden met kleurrijke objecten, boeken of vazen.

Mississippi lounge chair
De Mississippi loungestoel is een ticket naar ontspanning. Deze veelzijdige loungestoel is vol comfort en is gemaakt om zowel binnen als buiten van te genieten. De gebroken witte stof is weerbestendig en zorgt voor stijl, of het nu regent of schijnt.Meer informatie:
Zuiver Interior Group
www.zuiver-group.com

Publicatiedatum: