Dekker Zevenhuizen presenteert nieuwe kleuren voor collectie TopLaminate en DecorTop

Dekker Zevenhuizen introduceert producten en innovaties voor de nieuwe collectie 2023. Ook nieuwe kleuren voor in de collectie TopLaminate en DecorTop.

In de TopLaminate collectie zijn er twee nieuwe, inspirerende kleuren toegevoegd die elk op hun eigen manier een eigentijdse boost geven aan de keuken. De nieuwe kleuren zijn Invictus en Sandy Gravel.

Invictus sluit met zijn aardse uitstraling mooi aan op de Mythical Rerooted trend waar we meer dan ooit op zoek gaan naar verbinding met de natuur en waarin de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De donkere marmer look heeft een lichte ader met een bruine toon.

Sandy Gravel heeft een subtiele lichtgrijze steen patroon. Combineer het met kleur en de keuken krijgt direct een energieke en levendige uitstraling.

In de DecorTop collectie is nu ook 'marmer' opgenomen, te weten Discovery. Samen met de kleur Braveheart hebben we twee kleuren toegevoegd die op geheel eigen wijze de keuken pit geven.

Discovery is een stoere, donkere marmerlook met lichte aders die de keuken een krachtige uitstraling geeft van luxe en kwaliteit.

De nieuwe kleur Braveheart maakt de keuken niet alleen lichter maar zorgt ook nog eens voor balans. De vriendelijke steenstructuur is door zijn lichte tint makkelijk te combineren met andere kleuren en patronen.

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.