Fabrikant van keukenwerkbladen en oppervlakken

Caesarstone lanceert opleidingscentrum

Caesarstone, ontwerper en fabrikant van keukenwerkbladen en oppervlakken van kwarts, lanceert Master of Stone, een opleidingsprogramma op het gebied van gezondheid, veiligheid en professionele normen voor fabrikanten wereldwijd. In de toekomst zal het platform ook inhoud voor managers van fabrieken aanbieden.Met dit online platform wil het bedrijf het belang van veiligheid in werkomgevingen voor steenconstructies op een eenvoudige, verteerbare en toegankelijke manier onder de aandacht brengen. Daarom kunnen alle fabrikanten en vakmensen zich gratis registreren om toegang te krijgen tot het online trainingscentrum en de certificering Master of Stone Health & Safety Training Centre behalen. 

Zoals in het recente ESG-rapport van Caesarstone staat, streeft het bedrijf ernaar alle activiteiten uit te voeren met aandacht voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers, zakenpartners, klanten, consumenten en het grote publiek. Uit onderzoek naar de kennis over veiligheids- en gezondheidsmaatregelen heeft Caesarstone een aantal belangrijke informatie lacunes in de industrie vastgesteld, die zijn verwerkt in hun montagegids.Master of Stone Training Centre
Nu nodigt Caesarstone alle steenfabrikanten en vakmensen, niet alleen die van Caesarstone, uit om zich in te schrijven voor het Master of Stone Training Centre. Dit programma richt zich op het werken aan een werkomgeving die vrij is van de gevaren van respirabel kristallijn silica stof (RCS) deeltjes. Bovendien biedt het professionals noodzakelijke en innovatieve inzichten over veiligheids- en gezondheidsmetingen.   

Met meer dan 3600 gecertificeerde fabrikanten wereldwijd is het programma nu ook beschikbaar in de EMEA-regio, waar Caesarstone in meer dan 20 landen verkrijgbaar is. 

Certificaat voor gezondheid en veiligheid  
Om de opleiding toegankelijker te maken voor alle fabrikanten over de hele wereld, heeft Caesarstone een online leeromgeving ontwikkeld die toegankelijk is op elke pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. In het opleidingscentrum kunnen cursisten 9 e-learning modules vinden die verschillende onderwerpen behandelen, zoals ademhalingsbescherming, water geïntegreerde machines, luchtcontrole en installatie veiligheid. Na afronding van het programma, dat ongeveer een uur duurt, worden cursisten beloond met een Health & Safety Training Centre certificaat.

"Veiligheid is een topprioriteit bij Caesarstone", verklaart Amir Reske, CEO van Caesarstone EMEA en VK. "Met ons nieuwe online platform, inclusief het Training Center, hopen we professionals op het gebied van de steenproductie over de hele wereld te inspireren om zich in te schrijven voor dit gemakkelijk toegankelijke programma, dat beschikbaar is in 12 talen. Uiteindelijk is het certificaat een erkenning van de nieuw (her) behaalde kennis van de fabrikant. Voor ons is het een belangrijke stap in het proces om meer veiligheid te creëren in de werkomgeving van steenfabrikanten." 

Meer informatie:
Casesarstone  
Klein Ravels 87
B-2380 Ravels
+32 (0) 14 65 44 44
info@tuytelaers.be
www.caesarstone.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.