Alexander Pieper wordt voorzitter raad van bestuur Franke

Christian Maeder verlaat in voorjaar 2023 Artemis

Christian Maeder, Chief Financial Officer (CFO) van de Artemis-groep en voorzitter van de raad van bestuur van Franke Holding AG, zal de Artemis-groep in het voorjaar van 2023 verlaten. Franke Holding AG, verlaat de Artemis Groep in het voorjaar van 2023 na acht succesvolle jaren. De zoektocht naar zijn opvolger als CFO van de Artemis Groep is gestart. De voorzitterschap van de raad van bestuur van Franke Holding AG zal worden overgenomen door Alexander Pieper, momenteel vice-voorzitter, vanaf het voorjaar van 2023.

Sinds mei 2015 is Christian Maeder CFO van de Artemis Groep en lid van de raad van bestuur. Raad van Bestuur. Daarnaast is hij in 2019 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Franke Holding AG. Christian Maeder nu heeft besloten nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan buiten de Artemis Groep. Hij zal
het bedrijf in het voorjaar van 2023 verlaten.


Christian Maeder.

Een opvolger voor zijn functie bij de Artemis Groep wordt momenteel gezocht. De functie van voorzitter van de raad van bestuur van Franke Holding AG zal vanaf het voorjaar van 2023 worden overgenomen door Alexander Pieper, sinds 2019 vicevoorzitter van de raad van bestuur. De 39-jarige kent de Franke Group goed. Voordat hij CEO werd van de Zwitserse gereedschapsfabrikant Kraftwerk, werkte hij 13 jaar bij Franke in verschillende managementfuncties in Duitsland en het buitenland, zoals directeur van de dochterondernemingen in de Verenigde Arabische Emiraten en de Filipijnen. Daarnaast is hij sinds 2015 lid van de Raad van Bestuur van Artemis Holding AG en zal hij in de toekomst meer betrokken zijn bij de Artemis Groep als onderdeel van de generatiewisseling.


Michael Pieper.

Michael Pieper, eigenaar en CEO van de Artemis Groep, betreurt het vertrek van Christian Maeder en bedankt hem uitdrukkelijk voor zijn prestaties op de verschillende verantwoordelijkheidsgebieden binnen de Artemis Groep en alsook voor de vertrouwensvolle samenwerking - en voegt eraan toe: "Als voorzitter van de raad van bestuur van Franke Holding AG, was Christian Maeder verantwoordelijk voor de strategische richting van de Groep en stuurde hij deze met vertrouwen en een vooruitziende blik vooruit. en vooruitziendheid - en heeft zo een belangrijke bijdrage geleverd aan de positieve ontwikkeling van de onderneming. Ik ben verheugd dat mijn zoon Alexander het voorzitterschap van de Raad van Bestuur overneemt en wens hem veel succes en voldoening in zijn nieuwe functie."

Meer informatie:
Artemis & Franke Groep
www.franke.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.