Ethimo presenteert collectie 2023 waarin levendige kleuren Marokko centraal staan

Het elegante design van Ethimo meubilair, in de nieuwe 2023 catalogus, ontmoet de charme van een ver Marokko, in de levendige sfeer van Marrakech, te midden van de kleuren en zintuiglijke weelde van verborgen tuinen, de lineariteit van de hedendaagse architectuur verweven met de briljante nuances van oude gebouwen, de intense kleuren van de woestijn die zich door alle schakeringen van rood beweegt en, op de achtergrond, het Atlasgebergte met zijn gebeeldhouwde rotsmassa's.

De buitengewone stevigheid van de plantenwereld en het veelzijdige karakter van dit land vol licht, met zijn exclusieve authentieke allure, vormen een natuurlijke link met de geest van het merk. Een buitengewone plek, waar verschillende werelden en kennis naast elkaar bestaan en naadloos samensmelten tot een unieke stijl die wereldwijd herkenbaar is. Een land van oxymorons dat mettertijd verschillende culturen en tradities heeft weten te verwelkomen en zo een smeltkroes van creatief talent is geworden en een exclusieve keuze voor staatshoofden, acteurs, kunstenaars en stylisten, die hier een geheime haven van ontspanning, inspiratie en prikkels voor creativiteit hebben gevonden.De Ethimo 2023 catalogus is ondergebracht in een suggestieve villa buiten Marrakech, in de Agafay woestijn, met zijn minimalistische architectuur, kleuren en materialen die doen denken aan de band met de aarde, en een geheime tuin, met zijn droomachtige sferen en onweerstaanbare exotische charme.

Warme kleuren, intense geuren, unieke vibraties en tegelijkertijd de omhullende rust van een authentieke, landelijke habitat vormen het decor voor een outdoor design concept in perfecte symbiose met de omgeving, met sensaties van vrijheid, verfijning, exclusiviteit en comfort.

Voortbordurend op de natuurlijke communicatieve kracht van het "podium" 2020 in de botanische tuin van Palermo, kiest Ethimo een andere iconische tuin in Marokko om zijn idee van buitenleven en design gekoppeld aan de natuurlijke wereld te onderstrepen.Aan de rand van Marrakech vormt een privéverzameling van cactussen en andere vetplanten van duizenden soorten een unieke en onbetaalbare botanische erfenis, een "schatkamer" die een uitzonderlijk kader vormt voor individuele iconische stukken uit de collecties. Tegen deze bijzondere achtergrond volgen alle meubels en accessoires de buitengewone consistenties die in de natuur verborgen liggen, nemen ze de chromatische nuances ervan over en vertellen ze een verhaal van uitstekend vakmanschap - een evenwichtige mix van hoogwaardig vakmanschap, innovatie, comfort en design - verschillende edele materialen, prachtige stoffen en verfijnde texturen geven elk buitenproject exclusieve kenmerken.

Marokko inspireert zo de nieuwe catalogus 2023, waarin de collecties hun persoonlijkheid bevestigen en nieuwe ontwerpen tot leven worden gebracht om het plezier van het buitenleven in continuïteit met de natuur te suggereren, in een constante belichaming van comfort, kwaliteit en internationaliteit.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.