Kanvazz Wallcovering sleept award in de wacht

Commercieel adviseur Alain Dubois is zo trots als een pauw. Zijn bedrijf Slots Pure Textiles & Kanvazz Wallcovering heeft een onderscheiding in de wacht gesleept. "Met Kanvazz Wallcovering hebben we de Innovation Award (in de categorie Furniture & Decoration) gewonnen op de Horeca Expo 2022 in Gent. Een erkenning voor het innovatieve merk in wandbekleding voor zowel de private als projectmarkt", laat een blije Alain Dubois weten.

Alain Dubois met Johan Slots, eerder dit jaar tijdens Architect at Work in Kortrijk. ARCHIEFFOTO WONEN360

Horecaexpo, een vakbeurs voor de horeca, grootkeukens & eetwinkels, is zowat de grootse horecabeurs in de Benelux met bezoekers en standhouders uit binnen- en buitenland. Sinds enkele jaren worden Innovation Awards uitgereikt.Dit jaar werd Slots Pure Textiles & Kanvazz Wallcovering genomineerd met haar Kanvazz kamerhoogwandtextiel. "De unieke toepassingsmogelijkheden voor hotels en restaurants  met de moderne dessins en technische eigenschappen zoals brandvertragend, geluiddempend, kras en stootbestendig, waterafstotend, snelle plaatsing etc. hebben de jury en publiek overtuigd", weet Alain. "De prijs is een opsteker en een erkenning voor het ganse team dat achter Kanvazz staat in heel Europa", besluit hij.

Meer informatie:
Kanvazz Wallcovering
www.kanvazz.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.