Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voelbaar relief kenmerkt nieuwe collectie Embrace van Eijffinger

Eijffinger komt met een nieuwe behangcollectie genaamd Embrace. De collectie is een intrigerende expressie van natuurlijke materialen. Structuren vol verbinding, vakkundig bewerkt tot een mooi product.

Voelbaar reliëf kenmerkt deze collectie. De ontwerpen zijn elegant en gelaagd. Soms volumineus en krachtig, dan weer delicaat en subtiel. Laat je handen de draden volgen, ritmisch verweven tot een organisch patroon. Droom weg bij de rimpelingen in het zand, achtergelaten door de golven van de zee. Laat je inspireren door een ingenieus mozaïek patroon van samengesmolten kleurrijke stipjes of in elkaar overvloeiende nuances als in prachtig geglazuurd keramiek. Je kunt ook kiezen voor een ragfijn bladnerf patroon, licht glinsterend tegen een matte achtergrond. Of voor het subtiele grafische patroon, dat doet denken aan een wandtapijt.


 
Warme neutralen, blozende aardetinten, mistig grijsgroen en innig oker verrijken je interieur. De collectie is per begin december verkrijgbaar in de winkels. 

Meer informatie:
Eijffinger
www.eijffinger.nl 

Publicatiedatum: