Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kreon voorziet verlichting in belevingspark NOA outdoor living

Vanaf november opent het outdoor belevingspark NOA outdoor living in Kruisem. 12 tuinen op een oppervlakte van 30.000 m², dienen als inspiratiebron voor architecten, ontwerpers, planners en designers. kreon maakt deel uit van dit unicum, samen met 29 andere high-end partners. Het voorziet de outdoor showroom van verlichting en zusterbedrijf vektron levert 2.800 m² aan plafondsystemen in het bijhorend kantoorgebouw. Outdoorarmaturen uit verschillende collecties zijn er te bezichtigen, alsook de nieuwe buitenspot kreon wabi pillar. Puurheid en eenvoud in elk tuindesign 
Kreon, expert in binnen- en buitenverlichting, toont een brede waaier aan outdoormogelijkheden in NOA outdoor living. Zowel downlights, uplights en zijlichten maken deel van uit van het belevingspark en vormen de finishing touch in elk tuinconcept. Van een moderne ommuurde stadstuin, een luxueus paviljoen in Aziatische sfeer tot een kasteeltuin. ​ 

Armaturen uit de wabi familie inclusief de nieuwe bollard kreon wabi pillar, uplighters kreon up 80 en kreon up glass, de staande verlichtingspaal kreon raga en de buitenarmatuur dolma outdoor maken deel uit van de groene oase. Deze gaan harmonieus op in de hun omgeving. Via QR-codes krijgt de bezoeker meer uitleg over de producten. De buitenarmaturen bevinden zich in een verzonken positie waardoor ze een comfortabel warm licht verspreiden en de producten zelf minimaal aanwezig zijn.

Meer dan een inspiratiepark
Vektron, zusterbedrijf van kreon, voorziet meer dan 2.800 m² plafondsystemen in het bijhorende kantoorgebouw met conferentiezalen, een auditorium, vergaderzalen en een keuken. Het gebouw met betonkernactivatie vroeg een op maat gemaakte plafondoplossing. Vektron ontwierp plafondsystemen die voldoen aan de technische vereisten op vlak van cooling en verwarming. Bovendien bevatten ze openingen, die een goede luchtcirculatie verzekeren.Meer informatie:
kreon
www.kreon.com

Noa outdoor living
Polydore Rensonstraat 8
BE 9770 Kruisem
www.noa-outdoor.com

Publicatiedatum: