Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Mosaic Factory presenteert Kasba-collectie

The Mosaic Factory (TMF) presenteert de nieuwe Kasba-collectie. Vierkante mozaïek met een organische look, geproduceerd in Europa. Kasba mozaïek is beschikbaar in zes trendkleuren: Terra, Ocean Blue, Zwart, Indigo, Forest Green en Wit. Bij elke kleur is er de keuze uit een matte en glanzende variant, waarbij de matte variant geschikt is voor de vloer.



Afmeting
De Kasba-collectie bestaat uit vierkante mozaïek, met een afmeting van 97x97 millimeter en een voeg van 3 millimeter. Groter dan klanten van TMF gewend zijn, maar wel geleverd op matten. Daarmee onderscheidt deze mozaïek zich van tegels met een vergelijkbare afmeting.

Organisch
Geen enkel tegeltje uit de Kasba-collectie is hetzelfde. Deze mozaïek heeft daarom een organische look en feel, iets dat wordt versterkt door de textuur van de tegels. Die is oneffen, zelfs bij de glanzende variant.

Meer informatie:
The Mosaic Factory (TMF)
Canadabaan 7C
5388 RT Nistelrode
088 506 4064
info@themosaicfactory.com
www.themosaicfactory.com

Publicatiedatum: