Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warmte en emotie in de buitenwereld

Ethimo viert bijzondere relatie tussen het design van hun meubels en de natuur

Ook dit seizoen viert Ethimo de bijzondere relatie tussen het design van hun meubels en de natuur met de suggestie van een steeds nieuwe, aantrekkelijke winterse buitenervaring.



De buitenwereld van Ethimo bestaat niet alleen uit meubilair en accessoires die zijn ontworpen om te genieten van de warmste seizoenen van het jaar, maar ook uit oplossingen die zijn ontworpen om het uiterlijk en de gezelligheid van de meest exclusieve en verfijnde buitenruimtes in de bergen - zowel residentieel als collectief - te verbeteren, zoals chalets, terrassen, patio's, wintertuinen, portieken en loggia's, ontspanningszones en centra met spa's, ideeën die fantastische gastvrije winterse 'wonderlanden' creëren.

Na Allaperto Mountain, de eerste lijn speciaal voor buitenruimtes in de bergen, en het resultaat van samenwerking met Studio Thun, herwerkt Ethimo de stoffen, weefsels en accessoires van enkele van de elementen uit haar meest iconische collecties, zoals de Rafael lounge oplossingen van Paola Navone, Grand Life ligstoelen van Christophe Pillet, Kilt kleine fauteuils van Marcello Ziliani en de bergère-stijl Knit fauteuil ontworpen door Patrick Norguet, en maakt er buitengewoon comfortabele meubels van om zelfs in de koudste maanden van het buitenleven te genieten.

De gemeenschappelijke noemer van de verschillende artikelen is geselecteerd, FSC-gecertificeerd teakhout, dat samen met de uitstekende eigenschappen, zachtheid en weerstand van de verschillende stoffen en bekledingen, en originele weefsels, die toon van warmte uitdrukt die essentieel is voor meubilair in een alpine omgeving.



Dankzij de winterse sfeer van deze artikelen, brengt Ethimo emotioneel boeiende sets tot leven die een bevoorrecht uitkijkpunt worden om de prachtige omgeving te bewonderen, de sfeer te overdenken en te genieten van die sensatie van stilte, rust en ontspannen gezelligheid die de ongerepte natuur suggereert.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com 

Publicatiedatum: