STIJL dutch furniture ontwikkelt inspiratiefilm

"We hebben een nieuwe STIJL inspiratiefilm ontwikkeld. Hierbij het resultaat! Wij zijn erg tevreden ermee en hopen dat jij dat ook bent", schrijft STIJL dutch furniture in een mailing aan haar klanten. "Deze video is bedoeld voor op de beeldschermen bij jou in de showroom. Daarnaast is de video ook in te zetten voor promotiedoeleinden, op je website, in je nieuwsbrief of op je social media kanalen", laat het aan de dealers weten.

Begin dit jaar lanceerde Deli Home het nieuwe merk STIJL dutch furniture, dat consumenten helpt om met een maatwerkmeubel of deur een basis te leggen voor optimaal woongenot. Dit volledig naar eigen behoefte. "Het merk is er vooral voor mensen die het belangrijk vinden dat het goed gebeurt en het daarom graag aan een professional overlaten."

Maatwerkmeubelen
De mogelijkheden van STIJL dutch furniture zijn eindeloos. Met een online tekenprogramma kunnen consumenten zelf, of samen met de professional, volledig naar wens en behoefte hun eigen kast of meubel op maat intekenen. Met een druk op de knop in deze configurator gaat het ontwerp naar de digitale timmerfabriek in Gorinchem waar het meubel, kast of deur nauwkeurig op maat gefabriceerd wordt door vakmensen. "Met STIJL koop je tenslotte niet zomaar een kast, meubel of industriële deur maar een bijzonder en tijdloos exemplaar. Geheel zelf ontworpen én binnen 10-15 dagen geleverd."

Deli Home ontwikkelt, produceert en distribueert een breed assortiment aan productconcepten ter verbetering van het interieur van de woning. In het assortiment vind je op maat gemaakte kasten, vloeren, trappen, meubels, maar ook industriële deuren en wanden.

Dealers
Deli Home verwelkomt nieuwe en bestaande dealers in een speciaal ontworpen STIJL-showroom aan het Stadhuisplein 70 te Gorinchem. Via dit contactformulier is het mogelijk een afspraak in te plannen.

Meer informatie:
STIJL dutch furniture
Deli Home
Stadhuisplein 70
4203NS Gorinchem
opbergen.nl@deli-home.nl  
www.stijlfurniture.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.