Overweldigend positieve feedback voor nieuwe concepten

Recordbezoek voor Falmec tijdens 'Area30'-innovaties

De elfde vakbeurs voor de Europese keukenindustrie "Area30" in de wereldberoemde 'City of Kitchens', Löhne was een zeer succesvol evenement voor Falmec met een recordbezoek. De focus lag op de Elements-collectie als baanbrekende innovatie met unieke Selling points.

"In tegenstelling tot voorgaande jaren registreerden we deze keer elke dag een grote opkomst. We schrijven deze overweldigende interesse toe aan onze nieuwe producten voor 2023, die een volledig nieuwe weg inslaan in de wereld van afzuigkappen. Bovendien merkten we een aanzienlijk verhoogde activiteit als resultaat van onze nieuwe dochteronderneming uit Nederland", legt Ahmet Haskic, hoofd Marketing en Sales, Falmec Duitsland uit.

Het hoogtepunt was de Elements-collectie met zijn drie multifunctionele ontwerpen: Monolith, Shelf en Air Wall. Deze innovatieve systemen zorgen ervoor dat de afzuigkap volledig uit het zicht verdwijnt en onderdeel wordt van een elegant modulair en multifunctioneel stuk architectuur. Daarnaast werden decoratieve afzuigkappen gepresenteerd als eiland-, plafond- en inbouwoplossingen, evenals efficiënte geïntegreerde kooksystemen en inductiekookplaten.

Falmec creëert voortdurend nieuwe concepten, exclusieve designs en nieuwe producten, volledig ontwikkeld in-house en voorzien van de laatste innovaties. De nieuwe producten voor 2023 boeiden ook het internationale handelspubliek van meubelzaken, keukenstudio's en ontwerpers, evenals de media.

Volgens de organisatoren bezochten meer dan 12.000 vakmensen de beurs tijdens het zesdaagse evenement, 28 procent meer dan vorig jaar. De toestroom van bezoekers begon in de ochtend en duurde tot ver in de avond. Met bezoekers uit zo'n 50 landen is dit B2B-evenement echt internationaal. Zoals verwacht vormden Duitsland en de Benelux-landen met zo'n 92 procent de grootste groep bezoekers.

Meer informatie:
Falmec Nederland
info@falmec.nl
www.falmec.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.