Farrow & Ball introduceert dit najaar elf nieuwe verftinten op de kleurenkaart

Verf- en behangspecialist Farrow & Ball introduceert dit najaar elf nieuwe verftinten op de kleurenkaart.

De nieuwe kleuren, variërend van een levendig vuurrood tot een zacht en uiterst delicaat roze, zijn de eerste verandering in het kenmerkende palet van 132 kleuren sinds 2018.

“Is er geen beter moment om nieuwe kleuren te introduceren dan nu? We zijn er allemaal aan toe om ons huis te verfrissen, te verfraaien en onze eigen persoonlijke stijl te tonen. We zijn enorm enthousiast over deze elf nieuwe tinten, die afgeleid zijn van ons bestaande palet en die de direct herkenbare elegantie van Farrow & Ball hebben. Ze variëren van gebruiksvriendelijke lichte tinten tot dramatische en sfeervolle donkere tinten, die ons palet nog relevanter maken voor het vieren en delen van onze huizen.” - Joa Studholme, kleurencurator voor Farrow & Ball die de tinten samen met Charlotte Cosby, hoofd van de Creatieve afdeling, heeft gecreëerd.

Charlotte Cosby zegt: “Ik heb een zwak ontwikkeld voor veel van de nieuwe kleuren, vooral Beverly die, net als haar naamgenoot, geruststellend, ongecompliceerd en vol diepte is. We gebruikten het in een keuken met Selvedge en ik wilde er meteen intrekken.” 

De nieuwe kleuren zijn geïnspireerd door momenten van vreugde, comfort en geruststelling. Ze helpen je om jouw op je gemak te laten voelen, creëren energie en laten je zintuigen genieten van de inrichting van je woning. Hun kenmerkende rijkheid, diepte en buitengewone reactie op licht maken hen onmiskenbaar Farrow & Ball. 

Meer informatie:
Farrow & Ball 
www.farrow-ball.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.