Bosch kiest voor duurzaamheid en slimme technologieën

Tijdens IFA 2022 heeft Bosch nieuwe apparaten en functies geïntroduceerd waarbij duurzaamheid en slimme technologie centraal staat. De introducties bieden meer mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en synergie tussen alle huishoudapparaten. 

Stille en geavanceerde koeling
Met de KGN39AIAT koel-vriescombinatie wil Bosch de dagelijkse stress op onze oren en zenuwen helpen verlichten. Naast geluidsarm, is het apparaat ook energiezuinig en is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog: het model met heeft een glanzend exterieur met een inox anti-vingerafdruk front, verticale handgreep en parelgrijze zijwanden. Het royale koelkastcompartiment van 260 liter kan aan de individuele behoeften worden aangepast dankzij drie flexibele en twee vaste plateaus van veiligheidsglas en een opklapbare Flex Shelf. 

Zuinig koelen en vriezen
In de Eco Fridge van Bosch zijn conventionele materialen vervangen door duurzame alternatieven. De koelkast beschikt onder meer over de No Frost-technologie die de vorming van ijs voorkomt en het tussentijdse ontdooien overbodig maakt. Het Multi Airflow systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van koude lucht in de compartimenten. Het koelkastgedeelte van de Eco koelkast is voorzien van VitaFresh XXL, het vershoudsysteem houdt levensmiddelen langer vers en gaat zo voedselverspilling tegen. 

Gezond koken wordt makkelijker met stoom- en Air Fry-functie 
Bosch introduceert de nieuwe serie 8 premium ovens met de focus op gezonder koken zonder teveel moeite. Dankzij de Steam Function Plus worden vitaminen beter behouden en met de nieuwe Air Fry-functie wordt gezond frituren een eitje. De verbeterde sensortechnologie zorgt voor nauwkeurig koken, inclusief kooktijd indicatie en extra ondersteuning van de Home Connect app. Met een nieuwe camera in de oven, een digitale Control Ring en touch display is de oven makkelijk te bedienen en wordt koken een stressvrije taak. 

Inductiekookplaten met ventilatiemodule en GlassProtect-oppervlak 
De nieuwe kookplaten zijn de eerste inductiekookplaten van Bosch met geïntegreerde ventilatiemodule én speciaal GlassProtect-oppervlak.  dit zorgt voor een verhoogde krasbestendigheid en een elegante metallic look, voor een tijdloze esthetiek. De ingebouwde ventilatiemodule is krachtig en makkelijk te reinigen en kan flexibel worden ingesteld op afvoerlucht- of recirculatiestand. 

Meer informatie:
Bosch
www.bosch.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.