Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aristide lanceert meubelstoffen en tapijten

Naar jaarlijkse gewoonte komt de Belgische editeur Aristide in september met nieuwe meubelstoffen en tapijten. Bij deze lancering werd gekozen voor een verdere uitbreiding van hun high end collectie, die naar eigen zeggen steeds meer succes kent:

Agape
Met de Agape werd gekozen voor een bouclé tekening in intense kleuren en bijpassende uni. Deze Belgische stof bouwt verder op het succes van de Teddy.



Angora
Voor de Angora werd gekozen voor een velours met de uitstraling van een mohair. De negen hedendaagse en diep-warme kleuren werden met zorg gekozen om de kwaliteit tot haar recht te laten komen. Niet alleen leent deze stof zich tot stoffering maar ze kan tevens gebruikt worden voor gordijnen.



Apollo
En als derde collectie brengt Aristide ook een nieuwe AquaClean collectie uit, genaamd “Apollo”. Deze inherent brandvertragende velours, die uitgewerkt werd in 30 kleuren, is de opvolger van de Harry.



Maze
Aristide vertaalt enkele dessins van stof naar tapijten. Ditmaal werd gekozen om de Maze tekening uit te brengen in de gekende wol-viscose kwaliteit. Ook de Teddy werd vertaald naar een wollen bouclé tapijt. Beiden werden ze in vier kleurvarianten gelanceerd en steeds in twee vaste maten (200cm x 300cm en 280cm x 380cm).



Meer informatie:
Aristide
www.aristide.be

Publicatiedatum: