Supercompacte kookveld van Bora S Pure beschikt over koffiefunctie

De Bora S Pure van Bora is trouw aan het motto 'form follows function' en overtuigt niet alleen door zijn elegante design, maar ook door de prestaties en een optimaal gebruik van het kookveld. Zo beschikt dit supercompacte kookveld over een koffiefunctie.

De koffiefunctie op de twee linker kookzones van de BORA S Pure maakt het zetten van koffie eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een mokkapot die geschikt is voor inductie met een diameter van ten minste 7 cm. In de mokkapot wordt water, door warmtedruk, van onder door het filter naar boven gedrukt. Wanneer het water kookt gaat het door de fijngemalen koffie heen en wordt het opgevangen in het bovenste reservoir. Eenmaal ingesteld op de hoeveelheid water in de mokkapot, warmt de kookzone op en schakelt na de gewenste tijd automatisch uit. De resterende tijd van de koffiefunctie kan worden weergegeven door op het multifunctionele display te tikken. Het resultaat: jouw ochtendkoffie wordt vers bereid terwijl je met andere dingen bezig bent.

Daarnaast heeft BORA S Pure nog veel meer handige functies. Dankzij speciaal ontwikkelde inductiespoelen en de asymmetrisch geplaatste afzuiging kan namelijk het gehele oppervlak van het kookveld optimaal worden benut. Ook beschikt de BORA S Pure onder meer over een warmhoudfunctie, een kinderbeveiliging en een automatische aankookfunctie. De afzuiging van BORA S Pure is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Meer informatie:
Bora
www.bora.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven