"We hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding gerealiseerd"

Zazu Home showt op Meubelbeurs Brussel nieuwe meubellijn Eco Home Furniture

Na een periode van voorbereiding is Zazu Home er helemaal klaar voor. Op Meubelbeurs Brussel wordt de nieuwste meubellijn geshowd: Eco Home Furniture.
"We hebben ons assortiment uitgebreid met een ECO-tafel en stoelenlijn, genaamd Eco Home Furniture", laat woordvoerder Marcel Snels weten. "Hiermee pakken we onze milieu-impact aan en willen we ons steentje bijdragen om het ecosysteem in stand te houden zonder verslechtering, overconsumptie en overbelasting van hulpbronnen."


Het bedrijfspand en de showroom van Zazu Home is te vinden aan de Oerseweg 5 in Ulft.

Met deze nieuwe lijn ecologische en duurzame meubels houdt Zazu Home nadrukkelijk rekening met de hele levenscyclus van een meubelstuk. "We gebruiken vooral hergebruikt en resten hout uit duurzaam beheerde bossen en andere emissie arme houtmaterialen.
Daarnaast bekleden we de stoelen met stoffen die gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen."

"Bij de productie van onze ECO eettafels besparen we ca. 60% aan houtverbruik en dat is een enorme besparing! Voor het tafelblad zou normaal gesproken tot 4 cm massief hout gebruikt worden, maar deze tafel is 2 cm dik. We hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding gerealiseerd." 

Deze is als volgt opgebouwd:
- Bovenzijde: 5 mm massief eiken
- Midden: 10 mm geperste eiken plaat, geproduceerd uit rest eiken en hardhout, normaal onbruikbaar voor de meubelindustrie
- Onderzijde: 5 mm massief eiken
- In 4 kleuren leverbaar"De bladen kunnen verjongd zijn, de zijkanten lopen dan schuin af, hierdoor is de dikte van het blad minder goed te zien en heeft deze een zeer hippe en trendy uitstraling. Door deze techniek is het bovendien ultrasterk, kan het niet scheuren en heeft een 100% massieve uitstraling. Ze worden verder bespoten met een watergedragen mat lak dat milieuvriendelijk is."

Het onderstel, de poot, is gemaakt van gerecycled staal en met een zwarte kleur gepoedercoat om roestvorming te voorkomen en voor een industriële look.

De besparingen op een rij:
- Minder energie: 62% besparing.
- Minder water: 32% besparing.
- Minder CO2-uitstoot: 43% besparing.
- Minder houtverbruik: 60% besparing.


Op de tafels wordt 5 jaar garantie gegeven bij normaal huiselijk gebruik. De producten wordt geleverd in verpakkingen van gerecycled karton. En als laatste, de tafels worden in Europa geproduceerd in eigen fabrieken  onder Nederlandse begeleiding en arbeidsomstandigheden.


In de stoelenbox van Zazu Home staan meer dan 40 modellen.

Stoelen
Op Meubelbeurs Brussel presenteert Zazu Home ook een nieuwe serie stoelen. In de zogeheten stoelenbox van Zazu Home staan meer dan 40 modellen die naar eigen inzicht zijn samen te stellen. Er is keuze uit 12 stofsoorten in 4 verschillende kleuren. De diversiteit van stijlen geeft veel variatie, te weten: 1. landelijk, 2. industrieel en 3. Scandinavisch. 

"90% van alle stoelen is uit voorraad leverbaar", zegt Marcel Snels. "En 80% van onze stoelen worden in eigen fabrieken in Europa geproduceerd."

Tijdens de beursdagen in Brussel worden stoelen uit voorraad met hoge kwantumkorting te koop aangeboden.

Belangstellenden zijn van harte welkom op Meubelbeurs Brussel bij ZaZu Home in hal 8 - stand 300.


Meer informatie:
Zazu Home
Oerseweg 5
7071 PP Ulft
0315-745030
info@zazuhome.nl
www.zazuhome.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.