Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ambiente brengt producten voor hotels, restaurants en cateringleveranciers samen

Voor de tweede keer brengt Ambiente het assortiment producten voor hotels, restaurants en cateringleveranciers samen. Voor het eerste gebeurt dit in hal 11.0. Bezoekers kunnen hier terecht voor glas, porselein, innovatieve keukenaccessoires en kleine elektrische apparaten.

Een grote groep merken zal aanwezig zijn, zoals: Alfi, Bormioli Rocco, Cristel, De Buyer, Dibbern, Gefu, de Küchenprofi Group (met Cilio, Zassenhaus, Küchenprofi), Kai, Kuhn Rikon, Libby, Mepal, Robbe & Berking, Rosenthal, Sodastream, Tramontina of Westmark.



"Ambiente blijft de wereldwijde ontmoetingsplaats voor de Dining-sector. Daarom zijn we verheugd dat de toonaangevende bedrijven in de sector hun hoogtepunten presenteren op Ambiente 2023. Dit laat duidelijk zien hoe belangrijk de fysieke ontmoetingen bij Ambiente zijn voor het nemen van beslissingen en zaken doen", zegt Thomas Kastl, directeur Ambiente Dining.
 
Oliver Berking, Managing Director van Robbe & Berking: "Wij van Robbe & Berking kijken er allemaal naar uit om Ambiente eindelijk weer te beleven. Net als veel andere exposanten hebben we de afgelopen jaren digitale opties gebruikt voor vervangende evenementen. Maar tegelijkertijd hebben we onze Frankfurt-beurs echt gemist. Er komt niets dicht bij de beurservaring van een Ambiente."

Meer informatie:
Ambiente
www.ambiente.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: