Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Kendix lanceert meer dan alleen duurzame gordijnstoffen'

Ontwerpers spelen in op de behoefte om overproductie en overconsumptie tegen te gaan. Duurzaam en mooi gaan hand in hand, vinden ze bij Kendix. "Het is een ‘wave in slow motion’ maar hij rolt onmiskenbaar door de wereld van interieur. Het is inspirerend om te zien dat we allemaal dezelfde missie hebben, recycling en upcycling in the spotlights." Dat laat het interieurbedrijf weten.



Kendix is hier geen uitzondering op. 'Fijn in huis en goed voor de aarde.' Met die gedachte ontwerpen en werken ze aan nieuwe producten. Het gaat dan niet alleen om gerecycle producten, maar er wordt breder gedacht. "Een voorbeeld is kwaliteit Dream met de gedachte dat de juiste raambekleding voor een aangenaam binnenklimaat zorgt. Dat is niet alleen prettig voor de mens maar draagt ook bij aan energiebesparing."

Dream is een kamerhoge soepelvallende black-out stof en kan een ruimte volledig verduisteren. Dream heeft een transmissie waarde van 0%, hierdoor hou je een ruimte met veel ramen in de winter warmer en in de zomer lekker koel. Daar begint de duurzame gedachte.

Meer informatie:
Kendix
+31 (0)492 386500
info@kendix.nl
www.kendix.nl

Publicatiedatum: