Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de nieuwste De Ploeg-aanwinsten

Umbra en Serra zijn de nieuwste De Ploeg-aanwinsten. ''Op onderstaande foto staat een sneak peak. Een knap staaltje aan combinaties. Gedurfd maar met aandacht voor het gedachtengoed van De Ploeg. Met hart voor het ambacht is deze Poldersofa van Hella Jongerius opnieuw bekleed met de nieuwe aanwinsten, waarover hieronder meer", meldt De Ploeg in een persbericht.

UMBRA – Een stoere meubelstof met een unieke en grove weefstructuur in een extra hoog garengewicht. De stof is opgebouwd uit twee zorgvuldig samengestelde garenkleuren, welke de driedimensionale textuur extra naar voren laten komen. Het ontwerpteam heeft voor deze stof zowel zachte toon-in-toon tinten, als meer uitgesproken kleurstellingen ontwikkeld.

SERRA – Een hoogwaardige, aaibare en soepele bouclé meubelstof, geweven met een bijzondere mix in de garentwijn. Serra is de belichaming van ingetogen luxe. Een stof met zowel een puur als ook een natuurlijk karakter. Elke kleurstelling is een combinatie van subtiele kleurnuances van veelal zachte aardse tinten.

Meer informatie:
De Ploeg
www.deploeg.com

Publicatiedatum: