Dit zijn de nieuwste De Ploeg-aanwinsten

Umbra en Serra zijn de nieuwste De Ploeg-aanwinsten. ''Op onderstaande foto staat een sneak peak. Een knap staaltje aan combinaties. Gedurfd maar met aandacht voor het gedachtengoed van De Ploeg. Met hart voor het ambacht is deze Poldersofa van Hella Jongerius opnieuw bekleed met de nieuwe aanwinsten, waarover hieronder meer", meldt De Ploeg in een persbericht.

UMBRA – Een stoere meubelstof met een unieke en grove weefstructuur in een extra hoog garengewicht. De stof is opgebouwd uit twee zorgvuldig samengestelde garenkleuren, welke de driedimensionale textuur extra naar voren laten komen. Het ontwerpteam heeft voor deze stof zowel zachte toon-in-toon tinten, als meer uitgesproken kleurstellingen ontwikkeld.

SERRA – Een hoogwaardige, aaibare en soepele bouclé meubelstof, geweven met een bijzondere mix in de garentwijn. Serra is de belichaming van ingetogen luxe. Een stof met zowel een puur als ook een natuurlijk karakter. Elke kleurstelling is een combinatie van subtiele kleurnuances van veelal zachte aardse tinten.

Meer informatie:
De Ploeg
www.deploeg.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven