'Spectaculaire kunstwerken toegevoegd aan de collectie'

Collectie van MONDiART weer flink uitgebreid

De afgelopen maanden heeft het team van MONDiART allerminst stil gezeten. Alle nieuwe werken die tot stand zijn gekomen in samenwerking met kunstenaars en fotografen worden zorgvuldig geproduceerd, voorzien van een lijst en digitaal opgenomen in de online catalogus. Mede door textielontwikkelingen die bij het MONDiLAB plaatsvinden, worden er spectaculaire kunstwerken toegevoegd aan de collectie.
 


Kunt op komst deze zomer
Bestaande collecties worden continu aangevuld met nieuwe werken. Zo krijgen de pittoreske verhalen die op het doek van Jet Ebeltjes tot stand komen een vervolg. En is het werk van Martje Waals nu ook verkrijgbaar in een Glass-Art drieluik. Daarnaast brengt MONDiART nieuwe kunst uit. Zo heeft het bedrijf uit Eindhoven het netwerk van designers uitgebreid. "Maar daarover later meer", zegt Cole Brekoo enthousiast.Margot exposeert in het hart van Delft
Op dinsdag 5 juli wordt Het Arsenaal in Delft officieel geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt. Rondom de opening zijn de geweven portretten van Margot van Huijkelom te zien. Een unieke kans om deze prachtige locatie te bezoeken en kennis te maken met onze Haute Couture lijn.

Meer informatie:
MONDiART|
www.mondiart.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven