Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Traditie voortzetten – Marco Dessí ontwerpt D70 voor Tecta

Marco Dessí heeft gevoel voor traditionele meubelmerken. De Zuid-Tiroolse ontwerper, die in Wenen woont, slaagt er altijd in om de erfenis van bedrijven als Lobmeyr , Wittmann of Thonet met respect naar de toekomst te dragen. Nu heeft hij voor Tecta een fauteuil ontworpen die perfect past in het portfolio van de Duitse Bauhaus-specialist en er tegelijkertijd uiterst eigentijds uitziet. Met dit meubel zet Tecta de strategie voort om eigentijdse ontwerpen toe te voegen aan zijn historische stukken van Marcel Breuer, Walter Gropius of Gerrit Rietveld met behoud van een rode lijn. Tecta-baas Christian Drescher heeft in ieder geval een hoge dunk van de nieuwkomer en steekt veel energie en hoop in de D70.

In het exclusieve FORMFAKTOR-interview vertelt Marco Dessí over zijn enthousiasme voor Tecta, een ontwerp zonder compromissen, en waarom het nieuwe meubelstuk de bijnaam "de optimist" krijgt.

Lees hier het volledige interview.

Sander de Geus is Nederlandse agent voor dit meubelmerk.
Tel. 06-54726620 
info@degeusagenturen.nl 
www.degeusagenturen.nl 

Publicatiedatum: