Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aurelia Ebbe van La Aurelia over de nieuwe collectie:

"Laatste paar weken waren in teken van: when inspiration hits you..."

Afgelopen week heeft designstudio La Aurelia nieuwe en opvallende wanddesigns uitgebracht in de Boutique Mood Collectie. Deze collectie staat bekend om haar gedurfde & stijlvolle Art Deco/ Retro geïnspireerde patronen. “Het was enorm genieten in deze creatieve bubbel. De laatste paar weken waren helemaal in teken van: when inspiration hits you... Oftewel, alle creatieve zintuigen werden flink aan het werk gezet", vertelt designer Aurelia Ebbe.



Boutique Mood is exclusief, extravagant en vintage in gelijke doses en roept trends uit het verleden naar de moderne tijd. Speelse patronen ontmoeten de mooiste kleuren en wat volgt is een never ending story in een wereld van gelaagde dimensies op de muur.



Totaalconcept
La Aurelia design realiseert wandconcepten op maat voor opdrachtgevers zoals horeca, kantoren of particuliere woningen. De opdrachten zijn van een hoog niveau om luxe interieurwensen te realiseren. De nieuwe designs zijn verkrijgbaar in drie kleurvariaties en als standaard paneelmaat te bestellen. Of maak gebruik van de Haute Couture Service, waarbij volledig maatwerk mogelijk is voor alle collectiemodellen.



La Aurelia biedt diverse gecertificeerde en duurzame materialen, van het traditionele vliesbehang tot aan project-behang voor de hospitality-branche. Tevens is het mogelijk het concept verder door te voeren op vinyl- of hoogpolig karpet of luxe sierkussens.

Bezoek de Brand Boutique van La Aurelia in het ETC Design Center Europe voor een presentatie en nadere kennismaking.

Meer informatie:
La Aurelia
Mesdagstraat 34
1318 RW, Almere

+31 36 523 25 50
info@la-aurelia.com
www.la-aurelia.com

Showroom ETC Design Center Europe
Randweg 20
4104 AC Culemborg

Publicatiedatum: