Headlam lanceert aanvulling lifestyle-interior gordijncollectie

De nieuwste aanvulling op de lifestyle-interior gordijncollectie van Headlam heet 'Summerflow'. Een serie bestaande uit zeven items die elkaar in kleur versterken. Een collectie met een diversiteit in type stoffen; kamerhoge uni's, blackouts met bijpassende transparanten, een kamerhoge velours en een zomerse print in zowel mooie pastellen als landelijke tinten.Gordijnstof Summerflow
Een opvallend maar sfeervol dessin waar deze collectie ook naar vernoemd is. Dit item zal zeker de aandacht trekken naar de etalage of presentatie in de winkel. Daarom levert Headlam bij iedere stalenset standaard een showstuk van drie meter. 'De gele broek tussen de grijze pakken', noemen wij een item dat in het oog springt en een hele collectie daarmee onder de aandacht brengt. Dat is zeker van toepassing op gordijnstof Summerflow.

Gordijnstof Always
De kracht van kleur. Dit item (zonder verzwaringskoord) is zowel kamerhoog als kamerbreed te verwerken, valt mooi soepel en is heel goed toepasbaar als vouwgordijn. 
Het palet van dit item sluit perfect aan bij het item Summerflow en bestaat uit mooi pastellen en subtiele zeegroenen, grijsblauwen, poederrose en blush tinten. Uiteraard ontbreken de naturellen ook niet.Black-out Soft Dark
Mooi van binnen. Mooi van buiten! Een prachtige zachte soepel vallende blackout zonder zichtbare coating, waardoor de stof aan beide zijden kleur heeft! Juist daarom is dit item mooi toepasbaar in zowel woon- als slaapkamer, zodat ook aan de buiten zijde van het huis eenheid getoond wordt. 

Transparant Soft Light
Het item Soft Dark is in dezelfde kleuren toepasbaar met inbetween Soft Light. Rustige gedempte tinten die rust uitstralen als linde groen, sky blue en zacht taupe.

Een grote sortering aan lifestyle-interior producten wordt getoond op de consument gerichte website van Headlam genaamd lifestyle-interior.nl. Zo ook deze nieuwste gordijnitems; Always, Dreamworld, Huggy, Lizzy, Soft Dark, Soft Light en Summerflow.

Website
Alle producten op deze site zijn voor de consument makkelijk te filteren op type, kleur, materiaal, etc. "Zoek je een gordijn met print? Dan vink je dat aan. Dit geldt ook voor de overige productgroepen; zoek je een PVC vloer met een bepaalde plankmaat dan is het gemakkelijk om deze te filteren", aldus de groothandel in raamdecoratie en vloerbedekkingen.

Headlam heeft er bewust voor gekozen om niet de gehele collectie online te zetten, het moet voor de consument overzichtelijk blijven. Een goed beeld waar de lifestyle-interior collectie uit bestaat, waaronder de meest recente producten die afgelopen periode gelanceerd zijn zeker getoond worden. 

De eerste stalensets worden deze week naar de gordijndealers uitgeleverd. Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen naar mailing@headlam.nl.

Meer informatie:
Headlam
Bettinkhorst 4
7207 BP Zutphen
mailing@headlam.nl
www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven