Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Extremis zet zijn tuin open voor een echt Belgisch tuinfeest op Salone del Mobile

Extremis zet haar tuin open op Salone del Mobile voor een echt Belgisch tuinfeest. De eregast? Een veelzijdig meubelstuk dat het leven op alle vlakken rooskleuriger maakt.

"Gigantisch grote tuinfeestjes organiseren is een échte uitdaging. Was er maar een multifunctioneel meubelstuk dat alles voorziet wat nodig is: hoge tafels, lage tafels, een keuken, stopcontacten, wat schaduw en het liefst ook nog verlichting. Bestond dat er maar...", aldus Extremis. Toeval of niet, Extremis neemt net zijn nieuwste telg AMAi mee naar Milaan. Deze bekroonde tafel verlegt grenzen en bevat alles wat je nodig hebt doorheen de dag. Samen met de plooibare Tiki tafel is de stand helemaal klaar voor een tuinfeest zonder zorgen.



A-vormige frames dragen het tafelblad, de keuken en de bar en creëren zo een meubel op maat. In de bovenste balk zitten ledlampen, stopcontacten en een slim zonnescherm, zodat je altijd alles binnen handbereik hebt. Eindeloze mogelijkheden zijn mogelijk door verschillende modules te combineren. Klaar om togetherness tot in het oneindige uit te breiden?

Duik in de tuin in hal 16, stand C20. Het gazon is gemaaid en de Tremist staat koud.

Meer informatie:
Extremis
www.extremis.com

Publicatiedatum: