Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thonet toont bijzondere installatie in historische Circolo Filologico Milanese

Binnen enkele weken zal Salon del Mobile opnieuw gehouden worden in de bruisende hoofdstad Milaan. Dit jaar toont Thonet een bijzondere installatie als onderdeel van Design Variations van Mosca Partners in de historische Circolo Filologico Milanese.



Met Circolo Thonet, bedacht door Sebastian Herkner, brengt het bedrijf een carrouselachtige installatie en presenteert zij actueel productnieuws van gerenommeerde ontwerpers als Werner Aisslinger, Sebastian Herkner en Marialaura Rossiello-Irvine. Dit alles in het historische pand naast iconische designklassiekers gemaakt van gebogen hout en stalen buizen.



Voor het eerst is het nieuwe ontwerp te zien van Sam Hecht en Kim Colin (Industrial Facility): Hun collectie 220 verwijst naar het formele erfgoed van het bedrijf en zet daarmee het hoofdstuk van gevormd multiplex voort in een eigentijdse interpretatie. Het ontwerp brengt de vertrouwde lijnen van de klassieke gebogen houten stoel over in een stapelbare, materiaalefficiƫnte en universeel bruikbare gevormde houten stoel met een ergonomische zitschaal op een lichtgewicht stalen buizenframe.
 
Meer informatie:
Thonet
www.thonet.de 

Publicatiedatum: