Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Gebruik van mooiste reststromen van uitgelopen stofcollectie JAB Anstoetz group'

Materialen uit de woonsector alsook kleding geeft No Waste Decoration een tweede kans. Dat doen ze door op zoek te gaan naar de pareltjes. "Die redden we uit de containers van woonwinkels en groothandelaren. Ook hebben we een soort speurneus om de mooiste kleding en meubeltjes te scoren in de kringloopwinkels. Daar kan jij van mee profiteren", laat Monique Dickhaut, circulair product ontwerper en verbinder, weten op social media.



Deze week wordt er een bijzondere jasje uitgelicht. "Onze topper Mélanie Verbeek showt hier een exemplaar van snuffelmug Heemstede. In de basis een saai zwart item te noemen met een prachtig model. Door het toevoegen van details die ze zelf ontworpen heeft, wordt het een heel eigen colbertje." We maakte hier gebruik van de mooiste reststromen van een uitgelopen stofcollectie van JAB Anstoetz group. Hoogwaardige reststromen krijgen op deze manier een uitgelichte kans.

Meer informatie:
No Waste Decoration
www.nowastedecoration.nl

Publicatiedatum: