Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter Bed Holding: flinke verhoging dividend

Gisteren, woensdag 11 mei vond de Algemene Vergadering van de Beter Bed Holding (BBH) plaats met alle aandeelhouders. "Wij zijn zeer positief om te kunnen melden dat alle agendapunten, die ter stemming zijn gebracht, zijn aangenomen. We blijven het zeggen: Beter slapen, beter leven", aldus een woordvoerder. Aandachtpunten waren onder andere de jaarrekening 2021 en het dividendvoorstel.



BBH heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt met haar herziene strategie, zoals aangekondigd in mei 2021. "De aanhoudende sterke prestaties in 2021 weerspiegelen de onderliggende kracht van de strategische transformatie. Gezien de sterkte van de financiële positie en financiële prestaties heeft de Raad van Bestuur, met goedkeuring van de Raad van Commissarissen, besloten het dividendbeleid aan te passen voor duurzame groei."

Zo is er gisteren een dividend vastgesteld van € 0,15 per gewoon aandeel van nominaal € 0,02 elk voor het boekjaar 2021, in het licht van het herziene beleid. Het dividend zal volledig in contanten worden uitgekeerd.

Meer informatie:
Beter Bed Holding
www.beterbedholding.com

Publicatiedatum: