Roderick Vos presenteert buitenhaard 'Fennek' die in twee maten verkrijgbaar is

Het ontwerp 'Fennek', gemaakt voor Raoul Bartolomeüs RB73 door Roderick Vos, is een compacte buitenhaard die in twee maten verkrijgbaar is. Om het vlammenspel zo goed mogelijk te kunnen zien, creëerden ze een object met vier zijden glas, en een verborgen deurgreep tussen de deur en de rechterpoot. Fennek is gemaakt van CorTen-staal. Dit materiaal is weerbestendig, wat betekent dat de levensduur van het product aanzienlijk langer is. Met andere woorden: zet de kachel buiten en de natuur zorgt voor het roestproces. Dit maakt Fennek uniek.

Bovendien zijn de buitenhaarden gesloten, zodat u geen last heeft van rook, rondvliegende as of vuurvonken op uw terras. De zijkanten met glas zijn voorzien van het SGI-systeem. Dit 'schoonglassysteem' zorgt ervoor dat er een luchtstroom ontstaat dicht bij de ruit. Dit bevordert het verbrandingsproces. Zo blijft de ruit uitzonderlijk schoon en kunt u blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel.


Links Fennek 80 en rechts het Fennek 50 model.

De poten zijn voorzien van grote robuuste dopmoeren en daarin is een roestvrijstalen bout geschroefd, zodat de haard vrij staat van de grond en er geen roestplekken op het terras ontstaan.

De deurgreep is geïntegreerd in de rechterstrip van de deur. Ze hebben een extra uitsparing gemaakt in de grijphaak, deze kan gebruikt worden om de deur een klein stukje te openen en vervolgens vast te zetten. Deze positie is ideaal bij het starten van het vuur.

Alle onderdelen van onze buitenhaard Fennek zijn lasergesneden en gevouwen op een pers met een plaatrem.
Fennek is een handgemaakt product dat in Nederland wordt geproduceerd. Vanzelfsprekend hebben ze ons bij dit ontwerp gericht op een zo efficiënt mogelijk gebruik van het plaatmateriaal.
Een buitenhaard met een prachtige doorkijk aan vier zijden zorgt voor een waar spektakel van zichtbare vlammen.

Buitenhaard FENNEK is verkrijgbaar in twee maten Fennek 80 & Fennek 50.

Meer informatie:
RB73
Hazenstraat 17
5521 NJ Eersel
06 53957187
info@rb73.nl
www.rb73.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven