Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kirkby Design & Eley Kishimoto terug van weggegweest

Kirkby Design wordt in mei gelanceerd en heeft opnieuw samengewerkt met 'de patroonheiligen van de print' Eley Kishimoto om Kirkby Design x Eley Kishimoto Edition II te presenteren.

De twee merken bundelden hun krachten oorspronkelijk in 2017 met een reeks textiel- en wandbekleding die de levendigheid, originaliteit en persoonlijkheid van beide merken vastlegden. Voor 2022, met dezelfde visionaire waarden, zijn de twee merken herenigd en hebben ze de samenwerking naar nieuwe, verfijnde hoogten gebracht door Kirkby Design's experimentele karakter en voorliefde voor extreme texturen verder te verkennen met Eley Kishimoto's gedurfde en decadente gebruik van kleur en patroon.
Onderscheidend in zijn eclectische en eigentijdse uitstraling, bevat de collectie stoffen, wandbekleding, kussens en een primeur voor Kirkby Design, plaids.

Meer informatie:
The ROMO Group
www.theromogroup.nl

Publicatiedatum: