Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In 75 appartementen en 14 woningen komen next 125-keukens

Bruynzeel tekent samenwerkingsovereenkomst met Amsterdamse vastgoedontwikkelaar

Bart Meijer (CEO MRP) en Ron van den Berg (CCO Bruynzeel Keukens) hebben de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen MRP en Bruynzeel Keukens voor toekomstige nieuwbouwprojecten. De ondertekening vond plaats in DE ZUID Gallery bij het nieuwbouwproject DE ZUID, waar een next125 van Bruynzeel Keukens in de appartementen en grondgebonden woningen van ZUIDKADE wordt aangeboden. MRP zet hiermee verdere stappen om beter te kunnen faciliteren in het kopen of huren van een woning.

Bart Meijer, CEO MRP: “Het kopen of huren van een woning moet veel meer zonder hindernissen en zorgeloos gaan worden. MRP streeft ernaar de kopers nog voor de bouw begint te ontzorgen door flexibiliteit en zoveel mogelijk online keuzes voor de inrichting aan te bieden. Door hierin te faciliteren realiseren we een plezierige klantenreis en maken we het kopen of huren van een woning tot een ultieme beleving. Wij zijn dan ook verheugd om met Bruynzeel Keukens te kunnen samenwerken om op de wensen van onze verschillende kopers in te spelen”.


Ron van den Berg (Bruynzeel Keukens) en Bart Meijer (MRP) bij de next125 in DE ZUID Gallery in het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen.

In ieder nieuwbouwproject van MRP is de keuken een centraal onderdeel van de woning. Het is de plek waar mensen samenkomen. MRP ontwikkelt dan ook niet alleen woningen maar een leefstijl.

MRP faciliteert de koper of huurder van een woning
MRP legt in de komende jaren de focus op het optimaliseren van een online klantomgeving en het modulair ontwikkelen om hiermee bij te dragen aan efficiëntie, het realiseren van meer betaalbare woningen en meer te kunnen aanbieden aan de klant. Hier zijn in de projecten veel specialismen voor nodig. Er wordt door MRP daardoor samengewerkt met experts op bepaalde onderdelen, zoals een sterk partnership met Bruynzeel Keukens. In het nieuwbouwproject The Hub op het Osdorpplein in Amsterdam zijn alle 37 koopwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken. In ZUIDKADE, de 3e fase in het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen wordt het premium merk next 125 van Bruynzeel in de 75 appartementen en 14 grondgebonden woningen aangeboden. In toekomstige projecten wordt er met Bruynzeel Keukens gewerkt aan het optimaliseren van de online klantbeleving en keuzevrijheid voor de aanschaf van een keuken.

MRP en Bruynzeel Keukens
Zowel MRP als Bruynzeel Keukens zijn van oudsher familiebedrijven waar klantgerichtheid, innovatief ondernemerschap en duurzaamheid voorop staat.

Ron van den Berg, CCO Bruynzeel Keukens:” In 1938 introduceerden wij als eerste in Nederland een functionele keuken die betaalbaar én mooi was. En dat is altijd ons uitgangspunt gebleven. We willen de keuken maken die bij past bij de wensen van de klant op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze. Door samen te werken met MRP kunnen we de kopers nog beter van dienst zijn en willen we samen nieuwe innovatieve stappen zetten”.

Bruynzeel Keukens bestaat dit jaar 125 jaar. Als marktleider leveren zij vandaag de dag nog steeds keukens uit eigen Nederlandse fabriek voor zowel koop- als huurwoningen en beschikt over een landelijk netwerk van eigen winkels. Inmiddels heeft 1 op de 4 huishoudens in Nederland een Bruynzeel keuken. Omdat de keuken wordt samengesteld door middel van verschillende kasten en fronten uit eigen fabriek, kan de keuken helemaal naar wens van de klant worden geproduceerd. Bruynzeel Keukens produceert onder meer als eerste én enige keukenleverancier in Europa CO2-neutraal.

Bron: MRP

Publicatiedatum: