Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BN Walls lanceert eigentijdse behangcollectie geïnspireerd op natuur

De Nederlandse behangproducent BN Walls lanceert de nieuwe collectie Imagine. Uitgangspunt voor deze zeven verrassende designs zijn natuurlijke texturen en kleuren. “Deze eigentijdse collectie brengt het weldadige luxe gevoel van behang naar de alledaagse leefomgeving”, zegt ontwerper Yvonne Bovee van BN Walls.

BN Walls vertaalt het weldadige buitenleven naar een verassend interieur. Voor de behangcollectie Imagine heeft het designteam van BN Walls zich laten inspireren door de natuur. Ons leven speelt zich steeds meer binnen af, en ook vaker achter een beeldscherm. "Imagine helpt ons weer te verbinden met de natuur. Door deze natuurlijke elementen naar binnen te brengen, willen we een gevoel creëren van rust en sereniteit. Het warme en lichte buitenleven krijgt een subtiele twist naar een sfeervol en comfortabel interieur. Imagine what your wall can be."



Modern design
“De inspiratie voor deze collectie is gebaseerd op ruwe materialen als
zand, kalk of koper. Dit idee is vervolgens vertaald naar een eigentijds
design dat het gevoel van natuur en luxe naar binnen brengt. De
collectie heet niet voor niets Imagine", legt Yvonne uit.
Deze natuurlijke vormen en tinten vinden hiermee hun weg naar onze alledaagse leefomgeving. De natuurlijke inspiraties zijn niet klakkeloos overgenomen maar vertaald naar een modern design.



Verfijnd grasweefsel én robuust natuursteen
Imagine omvat zeven nieuwe designs. Etched heeft het stoere patina van verweerde metalen als messing of natuursteen. Nauwelijks van echt te onderscheiden is het asymmetrische houtmotief van Moods. Een subtiel wash-effect geeft Blush de look and feel van terracotta. Cachet toont het sierlijke silhouet van bomen. Cocoon is een vertaling van grasweefsel en geeft je muur een warm en natuurlijk gevoel. Barque oogt als een waterverf berkenbast. Ten slotte heeft Swirl een korrelig zandreliëf met een harmonieuze beweging van Japanse Zen-tuinen.



Meer informatie:
BN Walls
www.bnwalls.com

Publicatiedatum: