Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage ledendag Colors@Home en Voor Verf & Wonen

Concepts & Companies BV, dat de belangen van franchisenemers en leveranciers van de formules Voor Verf & Wonen en Colors@Home behartigt, hield maandag een succesvolle ledendag in Amersfoort. 

Enkele honderden ondernemers (samen goed voor een inkoopvolume van 35 miljoen euro dat in 2019 en 2021 met 25% steeg) waren afgekomen op het gezellige event waar 31 standhouders hun nieuwste producten toonden.


Bekijk hier de fotoreportage.

Wat een positieve vibe hing er in de Rijtuigenloods! Op de ledendag trok niet alleen de leveranciersbeurs de nodige belangstelling, ook de verschillende workshops en presentaties van LogicTrade en INretail.

Volgens directeur Rob van Prooijen van C&C, die iedereen welkom heette, is er alle reden om dankbaar te zijn. "Vandaag gaat over bij elkaar zijn, erbij willen horen. Laten wij elkaar vasthouden en beseffen hoe hard wij elkaar nodig hebben. Onze leden zijn de lifeline van onze leveranciers en zonder leveranciers is er niets om te verkopen. Zonder leveranciers ook geen ledendag. Naast alle ellende in de wereld is er veel om dankbaar voor te zijn", hield Rob de aanwezigen voor.


Met de klok mee Peitsman, Vadain, Spits Wallcovering en Brinker.

Na afloop van het event werd er gesproken van een zeer geslaagde editie, die afgesloten werd met een buffet en een optreden van de coverband Heer en Meester, met als leadzangeres Bianca, bedrijfsleider van franchisenemer Ten Hage uit Haaksbergen. Mooier kan haast niet...

Meer informatie: 
Concepts & Companies
Oosteinde 35
3842 DR Harderwijk
(0341) 45 48 00
info@concepts-companies.nl  
www.concepts-companies.nl