Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel schade in bedrijfspand Raalte na brand bij interieurzaak

Een grote brand brak uit bij een interieurbedrijf in Raalte op vrijdagochtend (26 april), resulterend in dikke zwarte rookwolken die uit het pand kwamen. De brandweer had moeite om de brand onder controle te krijgen, maar gaf rond het begin van de middag aan dat de situatie onder controle was. De brand vond plaats in een pand van Bakermat Interieur, waarbij dikke rookpluimen te zien waren bij de ruimte voor laden en lossen.


De Tjalkstraat, waar het bedrijf gevestigd is, werd afgezet door de brandweer. Het gebouw huisvest meerdere bedrijven, die allemaal water- en rookschade hebben opgelopen. De brandweer zette verschillende bluswagens in om het vuur te bestrijden en gebruikte een blusrobot om de brandhaard te lokaliseren vanwege de onoverzichtelijke situatie binnen. Er was enige tijd onduidelijkheid of het vuur was overgeslagen naar andere panden.

Bakermat Interieur is partner interieur, reclame en concepting op maat. Met een bijzondere focus op horecagelegenheden hebben ze talloze bars, restaurants en cafés geholpen om hun interieurs tot leven te brengen en hun eigen verhaal te vertellen.

Bron: Tubantia

Publicatiedatum: