Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe podcast serie met Eva van de Ven: 'Wat weet jij van interieur?'

Na de podcast serie The Road to Masterly Milano heeft De Interieur Club een nieuwe serie met als host interieurstylist Eva van de Ven: Wat weet jij van interieur? Vanaf april drie maanden lang een aflevering om je vakkennis bij te spijkeren.

In maart is het kennisspel voor interieurprofessionals en liefhebber, De Interieur Quiz, uitgebracht. De podcastserie is ontstaan tijdens het maken van het kaartspel: "Je merkt dat je kennis bestaat uit wat je hebt meegemaakt, wat je voor studie hebt gedaan, waar je interesses liggen en daarnaast wat je bijblijft. Dit is dan ook hetgeen wat aan de voorgrond zit. Maar net die andere feitjes en leuke weetjes willen wij je op deze speelse manier weer bijbrengen, net zoals ze bij ons weer een lampje hebben doen branden", aldus Eva van de Ven.

Eva is een allround styliste die te zien is in het programma "vtwonen, weer verliefd op je huis". Haar werkzaamheden zijn heel divers en nog steeds in ontwikkeling. Van totale make-overs tot korte adviesgesprekken, een ontwerp van scratch of juist de finishing touch. Daarnaast heeft ze een showroom in Amsterdam die ze aan het uitbreiden zijn tot ware inspiratieruimte.


Eva van de Ven, Roos Reedijk, Michiel de Zeeuw en Caroline van Velze.

Eva van de Ven gaat in gesprek met drie gasten:

Maandag 22 april: Roos Reedijk over kleur
De eerste aflevering staat al online. In aflevering 124 van De Interieur Club Podcast gaat Eva van de Ven in gesprek met Roos Reedijk. De interieurstylist is één van de gezichten van het tv-programma Kopen zonder kijken. Roos doet met haar eigen interieurbedrijf RR Interior uiteenlopende projecten en heeft onlangs het boek Rooskleurig uitgebracht. Eva gaat met Roos in gesprek over kleur en geven ze allebei tips over kleur toepasen in je interieurprojecten.

Hoe past Roos Reedijk kleur toe en waar let zij op? Roos Reedijk ken je natuurlijk van haar eigenzinnige interieurstyling in Kopen Zonder Kijken. En nu is ze te gast in De Interieur Club Podcast.

Maandag 20 mei: Michiel de Zeeuw over vakkennis
Interieurarchitect en ex-soapie Michiel de Zeeuw is te gast in de tweede aflevering in de serie: Wat weet jij van interieur? Michiel richtte in 2017 zijn eigen bedrijf op genaamd Studio Michiel de Zeeuw en heeft dit in de jaren uitgebouwd tot een gerenommeerd interieurarchitecten bureau. Zijn handschrift uit zich in ontwerpen met sobere lijnen, waarin vormen worden afgewisseld met sterke contrasten en unieke items worden afwisselend met oude objecten en moderne kunst.

In deze aflevering gaan Eva en Michiel het hebben over vakkennis. Waar heeft hij zijn vakkennis opgedaan? Hoe zorgt Michiel dat hij up-to-date is en zijn klanten meeneemt in de snel veranderende interieurbranche? Luister vanaf 20 mei deze aflevering op de bekende podcastkanalen.

Maandag 17 juni: Caroline van Velze over designklassiekers
In de laatste aflevering van deze podcastserie gaat Eva van de Ven in gesprek met Caroline van Velze over designklassiekers. Caroline van Velze is een van de medeoprichters en creatief directeur van Zuiver.

Samen met haar toegewijde designteam vormt zij het hart en de drijvende kracht achter de collectie van Zuiver. Zij werken nauw samen met internationale fabrikanten en gerenommeerde externe designers om ervoor te zorgen dat we onze collectie blijven verfijnen in een steeds evoluerende, harmonieuze reeks producten die alle ruimtes waarin je je dagelijks in begeeft nog verder verrijken.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: