Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

District South verovert Kontich tijdens ADW

District South verovert Kontich van 2 t/7 juni. Het district komt tot leven met een verscheidenheid aan showrooms en verschillende events. Dit district belichaamt de levendige energie van Antwerp Design Week (ADW). De deelnemers van District Soutch liggen slechts enkele minuten van elkaar. Gemakkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheden voor de showrooms zorgt voor een vlotte verbinding.

Onder de deelnemers bevinden zich:

  • Bazar Bizar
  • Goodwill
  • Heatsail
  • Pomax
  • Serax

Bazar Bizar
Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich
Bazar Bizar is een Belgisch interieurmerk dat gespecialiseerd is in het creëren van luxe design items. Elk stuk is met de hand gemaakt en belichaamt de passie voor reizen en de Balinese cultuur, waarbij milieuvriendelijkheid en fairtrade principes centraal staan. Stap binnen in de wereld van Bazar Bizar en verken de unieke mix van vakmanschap, exotische inspiratie en tijdloze elegantie.Goodwill
Veldkant 6, 2550 Kontich
Met 37 jaar ervaring is Goodwill een bekende naam in decoratie. Hun 1200 m² grote showroom biedt een gevarieerde selectie decoraties en accessoires voor diverse gelegenheden, waaronder Kerst. Het design team zorgt constant voor vernieuwing met fantasierijke en originele producten, geschikt voor elk interieur.

Op maandag 3 juni, van 9.00 tot 15.00 uur, leer je tijdens een masterclass 'How to Decorate Like a Pro' van ervaren experts. Mis deze unieke kans niet en registreer je via dit mailadres.Heatsail
Prins Boudewijnlaan 7 (Unit A08) 2550 Kontich
Heatsail, actief sinds 2012, is een Belgisch bedrijf dat een revolutie teweegbrengt op het gebied van verlichting, verwarming en koeling. De producten gaan verder dan louter functionaliteit; ze zijn duurzame designstukken die de meest bijzondere momenten van de dag verlengen en omarmen, waardoor ze onvergetelijk worden.

Heatsail tilt de Antwerp Design Week naar een hoger niveau met een evenement 'Extend Your Great Summer Nights'. Sluit aan voor een afternoon catering vol verwennerij op maandag 3 juni van 14.00 tot 17.00 uur, waar bezoekers ondergedompeld worden in kenmerkende zomerse sfeer en culinaire lekkernijen.Pomax
Duffelsesteenweg 160, 2550 Kontich
Bij Pomax omarmen ze esthetiek, energie, emotie en vakmanschap. Ze verrijken de ruimte met zorgvuldig geselecteerde producten.

Op de startdag van de Antwerp Design Week, zondag 2 juni, belooft Pomax een onvergetelijke ervaring in zijn showroom. Ontdek en beleef de unieke Soulful dining experience, gehouden van 16.00 tot 22.00 uur. Ontdek hier meer van events georganiseerd door Pomax tijdens Antwerp Design Week.Serax
Veldkant 21, 2550 Kontich
Het Belgisch designmerk Serax, creëert eigentijdse homeware in samenwerking met internationale topontwerpers en makers. Van servies tot meubels, de objecten helpen een unieke leefomgeving te creëren. Met creaties van zowel gevestigde ontwerpers als nieuw talent, koesteren ze langdurige relaties gebaseerd op wederzijds respect en een gedeeld doel.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
[email protected]
www.adw.life

Publicatiedatum: