Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Matrassenfabriek stelt eigenhandig collectie samen voor vluchtelingen Oekraïne

Petje af voor CEO Manon Spin van matrassenfabriek Houben. Eerst schonk ze een voorraad matrassen en toen die op was, stelde ze een speciale collectie samen die vluchtelingenorganisaties tegen gunstige condities aan kunnen schaffen.

"Aan alle kanten worden Oekraïense vluchtelingen geholpen; met onderdak, eten, een veilige plek weg van de oorlog. Natuurlijk hebben deze mensen ook een slaapplek nodig; er is dus ook vraag naar bedden en matrassen", begint directeur Manon Spin van de Duitse matrassenfabrikant Houben. "Ook wij krijgen steeds vaker de vraag of we matrassen kunnen leveren. Dit doen we natuurlijk graag. Zo konden we verschillende hulpinstanties helpen met oude voorraden tegen gunstige prijzen, een bijdrage leveren aan de sociale dienst in onze gemeente, maar ook mensen uit de omgeving, die vluchtelingen opvangen, steunen. In het laatste geval hebben we matrassen geschonken.

Echter, de oude voorraden zijn inmiddels op, vandaar dat we een kleine collectie hebben samengesteld om aan deze speciale vraag te kunnen voldoen. Deze matrassen bieden we tegen gunstige condities aan, om zo een bijdrage te kunnen leveren.

Ik hoop dat leveranciers van materiaal aan de ene kant, en de tussenhandel (die in bepaalde gevallen betrokken is) aan de andere kant, hier ook zo over denken.

Dan kunnen we samen deze mensen enigszins steunen in deze voor hen zeer moeilijke tijd", aldus Manon Spin.

Heb je ook een (ludieke) actie te melden, laat het de redactie van Wonen360.nl weten via info@wonen360.nl 

Publicatiedatum: