Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mathias de Ferm ontwerpt ligbed voor Vlaamse meubelproducent

"De zee is misschien niet voor iedereen in de buurt, maar als je je ogen sluit, hoor je misschien haar kabbelende golven. Zeker als je neerstrijkt op dit Marguerite ligbed", meldt Joli, producent van tafels, stoelen, ligstoelen, kasten en accessoires, in een persbericht over de nieuwe ligstoel Marguerite, die gemakkelijk om te toveren is tot een bank en vice versa. Zo voldoet hij ieder moment aan de behoeften.



Mathias de ferm
De ontwerper van het Marguerite ligbed is Mathias De Ferm. De Antwerpse product- en meubelontwerper werkt samen met gerenommeerde internationale merken en omvat meubels, producten, verlichting en micro-architectuur.

Zijn werk wordt gekenmerkt door een sterk geloof in de maatschappelijke relevantie van design. Een eettafel is bijvoorbeeld niet beperkt tot zijn praktische eigenschappen. Het vormt het sociale middelpunt van een huis: een plek waar mensen samenkomen om te eten, drinken en met elkaar te praten. Dit idee leidde tot een serene maar hartelijke esthetiek en het veelvuldig gebruik van duurzame materialen.


Ontwerper Mathias de ferm en het Marguerite ligbed van Joli.

Meer informatie:
Joli
Industrielaan 5
8520 Kortrijk
info@joli.be
www.joli.be

Publicatiedatum: