Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hedy van Opzeeland nieuwe directeur Hibin

Hedy Opzeeland volgt per 1 april 2022 Peter van Heijgen op als directeur van Koninklijke Hibin, dat namens de bedrijfstak cao-onderhandelingen voert en initiatieven neemt om vanuit de bouwtoelevering samenwerking binnen de bouwketen te versterken. Hedy is sinds 1 september 2020 programmamanager bij Hibin en heeft in die tijd bewezen zich de branche snel eigen te kunnen maken en verbinding te brengen in de keten.


Hedy van Opzeeland.

Peter van Heijgen, die in april 2022 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, zal Hedy voor die tijd inwerken. Na 1 april blijft hij parttime verbonden als adviseur, zodat wij gebruik kunnen blijven maken van zijn grote kennis en ervaring van onze sector.
 
Ook Jaap Breunesse, adviseur juridische- en arbeidszaken, bereikt in april 2022 de pensioengerechtigde leeftijd. Ook hij zal zich de komende maanden inzetten om zijn opvolger in te werken.
 
Hoewel de brancheorganisatie voor bouwmaterialen nog terugkomt op het afscheid van beide bekende 'Hibin-gezichten', wil het bestuur nu reeds zijn grote waardering uitspreken over de wijze waarop Jaap Breunesse en Peter van Heijgen zich sinds 1988 hebben ingezet voor hun vereniging.

Werving
Hibin blijft vol inzetten om de belangen van onze leden te behartigen en het netwerk van de bouwtoelevering te faciliteren. Binnenkort start de werving voor een nieuwe programmamanager en een medewerker voor het werkveld werkgeverschap, waaronder begrepen de portefeuilles cao en pensioenen. 

Daarnaast wordt de functie van Ghislaine Hoederboom verruimd, waarbij naast het ontwikkelen van een passend aanbod aan vakopleidingen breder wordt ingezet op het ondersteunen  van bedrijven en medewerkers in hun ontwikkeling.

Meer informatie:
Hibin
Bennekomseweg 41-43
6717 LL Ede
088-442 46 00
[email protected]
www.hibin.nl

Publicatiedatum: