Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kersverse collecties en een nieuw materiaal op de vergrote stand

Verlichtingsproducten Authentage te bewonderen in 'City of Lights'

Na het vieren van de feestdagen staat Maison & Objet in Parijs al weer voor de deur. De vakbeurs zal van 20 tot en met 24 januari gehouden worden. Authentage heeft bevestigd dat haar verlichtingsartikelen zullen schitteren tijdens het evenement in de 'City of Lights'.Tevens zullen er vele noviteiten te bewonderen zijn op de stand van de verlichtingsproducent. Zo komt Authentage onder andere met nieuw materiaal. "Op zoek naar hoogwaardige materialen om onze collectie te versterken, hebben we besloten om met Albast te gaan werken. Dit natuurlijke, handgemaakte, stenen materiaal is verwerkt in verschillende producten voor binnen en buiten."De Bellefeu-collectie is nu beschikbaar met deze upgrade van albasten kaarsen. De nerven zijn voor elke kaars uniek met als resultaat een nog exclusievere verlichting.
Naast Albast heeft het Vlaamse bedrijf ook een geheel nieuwe spotcollectie (inclusief vloer- en wandlampen) geïntegreerd, genaamd LIT. Ook wordt de buitenwandlamp NOBLESSE geïntroduceerd.De indoor en outdoor verlichting van Authentage zullen tentoongesteld worden op een vernieuwde én grotere stand dan voorheen. De onderneming is te vinden in hal 6, stand G158/H157.

Meer informatie:
Authentage
Stokerijstraat 67
2110 Wijnegem
+32 (0) 33 55 10 40
[email protected]
www.authentage.be