Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Focus Bubble wint gouden design award 2022

Bubble, van haardenmerk focus, wint de eerste gouden Excellent Product Design prijs van de German Design Awards in de categorie Gardening and Outdoor Living. De German Design Awards is een internationaal gerenommeerde design wedstrijd met een reputatie die in vakkringen en tot ver daarbuiten reikt. Doel is elk jaar de meest prestigieuze projecten te ontdekken en te bekronen. De prijs werd in 2012 in het leven geroepen en wordt toegekend door de Duitse Raad voor Vormgeving (Rat für Formgebung) en het Bondsministerie van Economie en Energie.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de tentoonstelling van de winnaars 11-27 februari 2022 in Frankfurt in het Museum für Angewandte Kunst.Kwaliteit
Bubble is een design vuurkorf met hout gestookt. Met een diameter van 70 cm en twee wielen eronder, kan die gemakkelijk over een vlakke ondergrond worden verplaatst, gedraaid met de rug naar de wind om de vlammen te beschermen.

Dankzij de uitneembare bak is schoonmaken gemakkelijk. Dankzij de kwaliteit van het staal en de anti-corrosie coating, waardoor het design wordt beschermd, is het bestand tegen elke buitenomgeving.

Warme avonden
Ontworpen om in een tuin of terras te worden geplaatst, is het een warmtebron die het hele jaar door, winter en zomer, voor vlammen zorgt om van het buitenleven te genieten. Dag of nacht, Bubble brengt vuurliefhebbers samen en nodigt uit tot gezelligheid.

Designer
Meer dan 15 jaar was hij de naaste medewerker van de oprichter van het merk Focus, Dominique IMBERT, die hem leerde op zijn intuïtie te vertrouwen.

Tegenwoordig werkt Christophe Ploye, als hoofd designprojecten, samen met de R&D-afdeling en directie, om de dynamiek van creatie en innovatie binnen het merk te stimuleren.

Afgestudeerd aan het Institut Européen du Design de Toulon (nu Kedge Design Schools) in technisch design en werktuigbouwkunde, ontwikkelde Christophe PLOYÉ al heel vroeg een grote belangstelling voor unieke en bijzondere voorwerpen, alsook voor modellen en prototypes.

Bubble getuigt van de spontaniteit en de essentiële eenvoud van het design. De duidelijke expressie ervan maakt onmiddellijk geliefd. Hierin vinden we het DNA van het merk Focus terug en het tijdloze van de creaties, die al meer dan 50 jaar worden gepresenteerd.

Meer informatie:
Focus
www.focus-fireplaces.com 

Publicatiedatum: