Erroll Klein Wassink van Design Lines omarmt het noorderlicht

"Binnen een week waren we partners"

Getriggerd door een nieuwsbrief van het merk Halodesign zag Erroll Klein Wassink direct het commerciële licht dat uit het noorden komt en wel Copenhagen. "Binnen een week waren we partners en is Design Lines sinds november agent voor Nederland. De nieuwe koers die het bedrijf vaart, met reeds 100 nieuwe items in het voorjaar 2021 en 60 vanaf heden, is het een gedreven innoverend merk, passend met eenzelfde karakter als Design Lines Agencies", legt Errol uit.Halo Design Copenhagen
Hij vervolgt: "Het licht waarmee we worden omgeven definieert hoe alle dingen er uit zien en dat heeft een sterke invloed op onze state of mind. Zeker in deze donkere dagen. Wij geloven dat een positieve en gemoedelijke omgeving een passend light nodig heeft om mensen comfortabel te laten voelen." 

De techniek van vandaag geeft Halo Design de mogelijkheid om klantvriendelijk en efficiënt licht te geven. Daarom vindt Errol dat lampen functioneel en technologisch vooruitstrevend moeten zijn, zodat verlichting organisch geïntegreerd kan worden in een omgeving.
 
Vier Halo Design waarden zijn hierbij van invloed. Deens orgineel design, functionaliteit en Nordic Design. "Zeg 'noorderlicht waardig'. De wortels van de vroege duisternis op het noordelijk halfrond en absoluut onmiskenbaar bij ons design", sluit Errol af.

Meer informatie:
Design Lines Agencies
06 148 42 001
contact@designlines.nl
www.designlines.nl

Halo Design Copenhagen
www.halodesign.dk


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven