Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blanco voegt twee roestvrijstalen mengkranen toe aan hun gamma

Specialist Blanco voegt met de Sonea-S Flexo en Jandora/-S twee nieuwe roestvrijstalen mengkranen toe aan hun gamma. Beide mengkranen zijn voorzien van een modern en hoogwaardig design dat in combinatie met andere Blanco producten zal zorgen voor een unieke unit die jouw keukenervaring naar een hoger niveau tilt. Hou je van strak of modern? Liever industrieel? Of toch wat warmer op z’n Scandinavisch? Combineer één van onze nieuwe mengkranen met een Blanco spoelbak en afvalsysteem om van jouw keukenunit een persoonlijk geheel te maken, volledig op jouw maat!



De nieuwe JANDORA mengkraan komt in twee vormen: de JANDORA en de JANDORA-S. Hou je van een elegant design dat bovendien een moderne uitstraling heeft? Dan is JANDORA jouw mengkraan. De uitvoering in geborsteld massief roestvrij staal ziet er niet alleen aantrekkelijk uit. De functionaliteit is ook van de hoogste klasse. De hoge uitloop zorgt ervoor dat je makkelijk je grootste potten kan vullen, terwijl de verticale bedieningshendel in zijn neutrale stand zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid. Bovendien werkt de basisinstelling voor de kraanhendel energiebesparend. Wil je graag nóg meer bewegingsvrijheid? Dan is de JANDORA-S de perfecte mengkraan voor jou. Deze kraan komt namelijk met een uittrekbare sproeikop. Ideaal om vuile pannen en borden af te spoelen.

De SONEA-S Flexo mengkraan blinkt net zoals de JANDORA en JANDORA-S uit in zijn veelzijdigheid qua gebruiksgemak. Ook met deze kraan geniet je van een grote bewegingsvrijheid, door een flexibele zwarte sproeislang met twee standen: een krachtige spoelstraal en een bruisstraal. De flexibele sproeislang kan je netjes op zijn plaats houden dankzij een magnetische houder. Hoge uitloop? Check! Energiebesparend? Natuurlijk! In het design wordt geborsteld massief roestvrij staal afgewisseld met zwarte accenten voor een strakke moderne finish. Een echt statement in jouw keuken!

Experimenteer erop los voor jouw unieke keukenunit
Het grote voordeel van de BLANCO UNIT? Een totaalpakket! Combineer de JANDORA of JANDORA-S met een SOLIS spoelbak voor een volledig roestvrijstalen look. Voeg er een BOTTON Pro afvalsysteem aan toe en jouw BLANCO keukenunit is compleet. Of wat dacht je van de SONEA-S Flexo met een Silgranit PLEON spoelbak? Want zwart gaat nooit uit de mode. Ook hier kan je kiezen voor een afvalsysteem zoals de BOTTON II 30/2 om het geheel compleet te maken. Toch liever een roestvrijstalen JANDORA(-S) mengkraan met een zwarte Silgranit PLEON spoelbak voor een speelser effect? Kijk gewoon wat jij het leukste vindt.  

Combineer heel eenvoudig een van onze nieuwe mengkranen met een spoelbak naar keuze, en doe er dan nog een afvalsysteem bij voor een geheel dat perfect bij elkaar past. Bovendien hebben we tal van accessoires om jouw keukenervaring tot in de puntjes te verzorgen!  

Meer informatie:
Blanco
www.blanco.com

Publicatiedatum: